Mouzaki flights statistics

Στατιστικά για το Μουζάκι

Επειδή όπως κάθε χρόνο κανονίζουμε τις άδειες το καλοκαίρι με «φυσιολογικά κριτήρια», έτσι και φέτος θα τις προσαρμόσουμε στα δεδομένα του Leonardo!!

Επειδή λοιπόν όλοι πάνε και σπάνε τα ρεκόρ τους σε αυτό το απαίσιο και μισητό μέρος με τους «κακούς» ανθρώπους, προγραμματίζω να πάω κρυφά και να κάνω κανένα χιλιόμετρο παραπάνω για να ξεπεράσω σε βαθμούς τους κακούς μου φίλους.

Έτσι αποφάσισα να πάω εκεί μεταμφιεσμένος και να πετάξω χωρίς να με καταλάβει κανείς την καλύτερη στατιστικά εβδομάδα του Ιουλίου για την περιοχή.

Όπως φαίνεται από τη μυστική ανάλυση την οποία έκανα και δεν πρέπει να μάθει κανείς καθώς πρόκειται για επτασφράγιστο μυστικό, δύο είναι οι καλύτερες εβδομάδες για το Μουζάκι αν κάποιος θελήσει να κάνει μια μεγάλη XC πτήση, η 4η εβδομάδα του Ιουλίου και η 1η του Αυγούστου.

Η μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνεις μια μεγάλη πτήση (P=25%) είναι την εβδομάδα 1 του Αυγούστου, ενώ η πιθανότητα να κάνεις μεγάλη πτήση την εβδομάδα 4 του Ιουλίου είναιP=19%, λίγο μικρότερη. Αν όμως κάνεις μια μεγάλη πτήση, και θέλεις να είναι μεγαλύτερη από 100 km XC, η πιθανότητα να το κάνεις τον Ιούλιο W4, είναι 13% vs., 8% να το πετύχεις τον Αύγουστο W1. Διαλέγουμε και παίρνουμε , αλλά μην το πείτε πουθενά, γιατί είναι μυστικό.

Επίσης επειδή όπως λέει και ο φίλος μου ο Αντώνης τα μεγαλύτερα Cross Country γίνονται στα tablets, μην πάτε στο βουνό, μην πάτε για πτήση, μην έρθετε Μουζάκι, γενικά παρατήστε τα, πηγαίνετε στη θάλασσα και παίζετε όλη μέρα με το tablet ώστε να σας περάσω σε πόντους.



Καλό καλοκαίρι

Βαγγελης Τσουκας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρεκορ ελεύθερης απόστασης απο Αμφικλεια-περιγραφή 22 Μαιου 2022

40 km XC flight from Kadilli to Varympompi 27 Mar 2021